Onafhankelijkheidsdag Speech In Hindi Speech op 15 augustus Onafhankelijkheidsdag

Ik ben hier bij je in dit artikel Onafhankelijkheidsdag Speech In Hindi | Ik ga een toespraak houden op 15 augustus Independence Day I | De toespraak die u op uw school of school, enz. Kunt spreken. Als u wilt, kunt u ook op uw school spreken door de dag van de onafhankelijkheidsdag op papier te schrijven.
15 augustus toespraak in het Hindi | Essay On Independence Day | Slogan op onafhankelijkheidsdag

Onafhankelijkheidsdag Speech in Hindi Langauge

Als een leraar op Onafhankelijkheidsdag een toespraak op zijn school of universiteit wil houden. Dus ik heb een link naar dat bericht hieronder gegeven, die je gemakkelijk kunt lezen en een toespraak kunt houden op je school of universiteit.
Happy Independence Day Speech For Techers
Essay op onafhankelijkheidsdag in Hindi
Je kunt 15 augustus Onafhankelijke Dag Spraak krijgen en 15 Augest afbeeldingen Foto’s, Slogan op Onafhankelijkheidsdag, Onafhankelijkheidsdag Citaten in Hindi, Gedacht op Onafhankelijkheidsdag, Happy Onafhankelijkheidsdag Laatste bericht, sms en citaten. Klik voor meer informatie op de onderstaande link.
Happy Independence Day afbeeldingen gratis downloaden 2018
Dus vrienden, bij deze gunstige gelegenheid, beginnen dit artikel “Speech On Independence Day In Hindi” en bereiden uw speech voor ter gelegenheid van 15 augustus.

Goedemorgen allemaal, mijn gerespecteerde leraren, ouders en lieve vrienden. Vandaag zijn we bijeengekomen om deze geweldige nationale gelegenheid van India te vieren.

Ons India was op deze dag vrij. Vandaag, bij deze geweldige gelegenheid, wil ik je alle belangrijke dingen vertellen over India’s Onafhankelijkheidsdag. De inwoners van India werden onafhankelijk van het Britse bestuur in 1947. De eerste premier van India, Shri Pandit Jawaharlal Nehru, verklaarde deze dag als onafhankelijkheid om de onafhankelijkheidsdag te vieren. Vandaag vieren wij allemaal Indiërs de 72e Onafhankelijkheidsdag. Voor ons betekent vrijheid dat alle Indiërs hun rechten moeten krijgen. Met recht betekent dit dat iedereen het recht moet hebben om te spreken.

De grote vechters van ons India gaven India de vrijheid na hard werken en worstelen. Deze jagers hebben veel gevochten voor de inwoners van India, waarna alle Indiërs recht hadden op hun vrijheid. Het was de wens van die grote jagers dat niemand in India een slaaf van iemand zou blijven. Daarom gaf hij ook zijn leven hiervoor, dat wordt herinnerd op Independence Day.

Enkele van de grootste vrijheidsstrijders en leiders van ons India zijn Mahatma Gandhi, Chandrashekhar Azad, Sardar Vallabhbhai Patel, Bhagat Singh, Lala Lajpat Rai, Lal Bahadur Shastri. Deze grote leiders en jagers stonden tegenover de Britse regering om India te bevrijden van de slavernij en ons India te bevrijden. We kunnen nooit de offers van deze vechters in India vergeten, omdat zij degenen zijn die ons vrijheid hebben gegeven. De offers van jagers worden herinnerd op het festival van Independence Day, Republic Day etc.

Dr. Rajendra Prasad, de eerste president van ons India, die dit zei. Dat we de autoriteit van ons voormalige grote en grote land hebben gekregen in een grondwet en vereniging die verantwoordelijkheid neemt voor het welzijn van 320 lakh mannen en vrouwen die in het land van India wonen.

Dit is het belangrijkste. Dat we de waarde van onze vrijheid moeten begrijpen. Het is een schande dat ons land zich niet veel heeft kunnen ontwikkelen, zelfs niet na de onafhankelijkheid. Zoals onze jagers dachten. Er is nog steeds veel misdaad en corruptie, geweld in ons land, nu moeten we ons land herenigen en van slechte gewoonten verwijderen en een succesvol en ontwikkeld land bouwen. We moeten zaken als armoede, analfabetisme, werkloosheid, ongelijkheid enz. Begrijpen en daar een oplossing voor vinden.

Onze voormalige president Dr. APJ Abdul Kalam ji zei dat als het land vrij van corruptie moet zijn, alle burgers van India bij elkaar moeten komen om het op te lossen. Dus ik denk dat we op dit nationale festival allemaal de belofte afleggen dat we van India een ontwikkeld en armoedevrij land willen maken.

Updated: January 12, 2020 — 11:17 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *