4 geweldige supplementen voor atleten met een dagtaak

Ik train en sport sinds ik een kind was. Toen ik 18 was, begon ik te concurreren in de Braziliaanse Jiu Jitsu (wat veel lijkt op worstelen / Judo). Ik hou van de sport en heb sinds het begin deelgenomen aan de wedstrijd; ik ben echter ook zeer carrièregericht, dus een evenwicht vinden is niet altijd gemakkelijk. Ik moest op supplementen vertrouwen om me op weg te helpen.

4 beste supplementen voor atleten met een dagelijkse baan

 

De sleutel voor mij is altijd discipline geweest. Of ik me nu aan het voorbereiden was op een jiu Jitsu-toernooi of een triatlon, ik had veel te maken met mijn schema, zodat ik training en werk in evenwicht kon houden.

Dit betekende het optimaliseren van elke seconde van training, herstel en werk, zodat ik op mijn best kon zijn (zowel in de directiekamer als op het veld / baan / parcours / matten).

Hieronder staan ​​5 wetenschappelijk bewezen supplementen die me op weg hebben geholpen

De 4 supplementen voor atleten met een dagelijkse baan.
vitamine D-atletendagbaan

Vitamine D:
De eerste is niet erg sexy, weet ik. Het is echter een van de meest geteste en beproefde die er zijn. Als je altijd bezig bent met trainen en werken, ben je waarschijnlijk niet zoveel aan het opslorpen van die zonnestralen als je zou moeten zijn.

Vitamine D is eigenlijk een horomone die je lichaam maakt en die de atletische prestaties sterk beïnvloedt

Het is ook mogelijk dat u genetisch geneigd bent om meer vitamine D-tekort te hebben. Vitamine D is geen pre-workout supplement. Het begint niet meteen. Het is een supplement waarmee u op de lange termijn geen grote prestatieverlagingen zult hebben; vanwege D-tekort.

Ik weet dat je deze misschien van je afhaalt, maar het is goedkoop en alle atleten met een dagtaak moeten het aannemen.

 lactobacillus Rhamnosus probiotica-supplement

Ik hoorde per ongeluk over deze bepaalde soort probiotica tijdens een aflevering van RadioLab. De show had het over een populaire studie waarin ze deze specifieke bundel probiotica aan muizen gaven. Om een ​​lang verhaal kort te maken, ze bewezen dat de muizen die dit probioticum gebruikten, meer dan twee keer zo veerkrachtig waren als muizen die het niet gebruikten (in principe twee keer zo lang zouden zwemmen).

L. rhamnosus GG is ‘s werelds meest bestudeerde probioticum met meer dan 800 wetenschappelijke studies die de voordelen voor menselijk gebruik aanvoeren; weinig supplementen bevatten echter een aanzienlijke hoeveelheid van de soort.

Ik vond het fascinerend, dus ik ging op zoek naar wat. En ja hoor, er zijn maar heel weinig probiotische supplementen in deze soort. Hier is er een die dat doet. Het is gewoon degene die ik neem.

Na het een paar dagen te hebben ingenomen, merkte ik dat mijn spijsvertering aanzienlijk verbeterde en dat ik stress beter leek te behandelen (subjectieve gegevens). Wanneer je echter constant van je werk naar de sportschool racet, kunnen we allemaal wat meer veerkracht gebruiken en dat is wat dit probioticum bij muizen biedt.

Bovendien zijn probiotica geweldig voor u. Waarom niet een nemen die u zou kunnen helpen werk en opleiding een beetje beter in evenwicht te brengen?

tyrosinestress

L-Tyrosine
Ik geef toe dat ik Alpha Brain nu veel gebruik. Ik hou er echt van als een nootropicum en heb ontdekt dat het persoonlijk voordelig voor me is; de meeste designer nootropics branden me echter na verloop van tijd op. Ik merk dat ik aan het eind van de dag prikkelbaar word.

L – Tyrosine is een aminozuur dat wordt gebruikt om noradrenaline en dopamine te produceren

De enige uitzondering is L-Tyrosine. Het helpt je schildklier en bevordert waakzaamheid (in principe niet-stimulerende focus en energie).

L-Tyrosine is zeer veilig en bestaat al voor altijd. Ik neem 500 mg per dag en merk dat het veel helpt met motivatie. Ik merk het oprecht op als ik het niet gebruik, omdat ik merk dat ik ‘s middags (na de training) focus en motivatie voor werk (NIET GOED) verlies.

Gelukkig is het super goedkoop en overal verkrijgbaar.

Updated: January 12, 2020 — 11:36 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *